The Voice | Magic FM | Magic TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Променя се мястото на концерта на Natalie Imbruglia в София
Image
Променя се мястото на концерта на Natalie Imbruglia в София 2017-04-10 11:19:00 Новата локация е Централният военен клуб
Променя се мястото на концерта на австралийската певица Natalie Imbruglia в София. Поради закъснение на някои довършителни работи в клуба, в който трябваше да се състои събитието, организаторите местят шоуто в концертната зала на Централния военен клуб на бул. „Цар Освободител“ 7. 

Изборът е направен, защото тази зала предлага не само отлична акустика, централна локация и луксозна обстановка, но и възпроизвежда максимално близко структурата на клуба, съобщават организаторите. По този начин всички закупени билети ще важат без презаверка. За съжаление, не може да бъде предложена резервация за конкретни маси. Компетентни стюарди ще помогнат на зрителите да намерят местата си. 

След няколкогодишна музикална пауза Natalie се завърна през 2015 г. с нов албум - "Male” (2015), който представи много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Робърт Смит от „Кюър“, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс. "Male” e петият студиен албум на Имбрулия и вече получи много топли оценки от критици и фенове в целия свят.

Тази година Natalie Imbruglia обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително големите музикални градове като Берлин, Милано, Париж и Лондон. Интересното е, че въпреки че програмата ще включва песни от целия й каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката.

"Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне и избрах тези по-малки зали като моето „благодаря“ към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и усетя реакцията му”, споделя самата Natalie Imbruglia.

Концертът на звездата е на 30-и април. 
Коментари